Asculta Radio Romanian online Asculta Reggaeton Nation online Asculta Radio 21 online Asculta Radio ZU online Asculta Magic FM online Asculta Europa FM online Asculta Vibe FM online Asculta National FM online Asculta Radio 23 online

Adauga radioul tau

Deoarece primim multe mailuri in care suntem rugati sa inscriem posturi de radio online care nu functioneaza ori proprietarii lor nu au un website dorim sa va mai prezentam regulile pemtru a inscrie posturile de radio in portalul nostru:
1. Postul de radio si site-ul trebuie sa aiba cel putin 2 luni vechime, altfel nu acceptam inscrierea radioului.
2. Radiourile care nu au o pagina web nu pot fi inscrise. NU acceptam site-uri pe subdomenii sau hosting gratis, gen hi2.ro, co.cc, do.am etc.
3. Linkul de ascultare trebuie sa fie sub forma numesite/numefisier.pls, de exemplu radio.ro/asculta.pls sau radio.ro/live.m3u. Nu acceptam radiouri care au linkul de ascultare sub forma http://radio.no-ip.org:8909/listen.pls sau mai rau sub forma de IP http://172:54:65:78:8909.
4. Postul de radio respectiv sa aibe un logo personalizat!
5. Postul de radio sa fie online non-stop!
6. Daca primim dovezi ca postul de radio se ocupa cu flood, p0rn, download muzica, filme, etc vom scoate postul din lista.
7. Toate radiourile care doresc sa fie adaugate trebuie sa insereze codul aferent bannerului, cel din pagina de inscriere. Fara acest banner nu sunt acceptate posturile de radio noi. Codul bannerului il gasesti mai jos! Selecteaza tot codul dupa care tasteaza “CTRL+C”!

Codul care va trebui pus pe site:


Acesta va genera:


Daca postul tau de radio indeplineste cerintele enumerate mai sus, atunci completeaza formular de mai jos si acesta va fi adaugat in portalul nostru!

Numele si prenumele tau*

Adresa de email*

Nume radio*

Logo radio* ( de genul http://site/logo.png, dimensiuni minime 300x300)

Slogan radio *

BitStream radio*( de forma 128kbps)

Stream radio* (de forma http://site/fisier.pls)

Categoria in care sa fie inscris*

Descriere*

Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!


Copyright © 2017 Posturi de radio. Toate drepturile rezervate!

Radio Romanian